Μείναμε σπίτι και τώρα επιστρέφουμε και σας περιμένουμε!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα καταστήματά μας ανοίγουν τη Δευτέρα 11 Μαΐου!
Έχουμε λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις και θα τηρούνται οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής. Μας έχετε λείψει και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Η πανδημία της νόσου του κορωνοϊού 2019 (COVID19) μας αιφνιδίασε όλους, ενώ κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής καραντίνας, χρειάστηκε να υιοθετήσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, εργασίας και να αποκτήσουμε μια νέα ρουτίνα, ώστε να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση.

Τα καταστήματά μας έκλεισαν και εμείς ήμασταν κοντά σας μέσω των social media, αλλά και του e-shop μας, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο την επαφή μας μαζί σας, ενώ ταυτόχρονα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε στις όμορφες στιγμές σας, στέλνοντας τα κοσμήματα και τα είδη δώρων μας σε όλη την Ελλάδα, τηρώντας φυσικά τις απαραίτητες πάντα προφυλάξεις.

Μπορεί να βρήκαμε όλοι μας τρόπους για να ανταπεξέλθουμε στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, αλλά μας έλειψαν πολύ στοιχεία της καθημερινότητάς μας που θεωρούσαμε απλά και δεδομένα. Είναι μεγάλη μας χαρά, λοιπόν, που θα μπορέσουμε να σας υποδεχτούμε και πάλι στα καταστήματά μας, να βρεθούμε με γνωστούς μας και να καλωσορίσουμε τους νέους μας φίλους.

Τηρούμε τις απαιτούμενες αποστάσεις και πέρνουμε τα απαραίτητα μέτρα, αλλά ερχόμαστε και πάλι πιο κοντά σας!