Η νέα συλλογή Extreme από τη Montblanc υπόσχεται άνεση και ασφάλεια

Αξεσουάρ Montblanc Extreme by Kalfidis Jewellery

Η νέα συλλογή της Montblanc, Extreme, είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις καθημερινές αστικές προκλήσεις, παρουσιάζοντας δερμάτινα αξεσουάρ που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Τα αξεσουάρ πολυτελείας έχουν αξία και όλοι μας θέλουμε να είναι ανθεκτικά. Η Montblanc μπορεί να μας το υποσχεθεί, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές και υλικά που αντέχουν στον χρόνο.

Το state of the art δέρμα όλων των προϊόντων της σειράς Extreme είναι ενισχυμένο με ίνες άνθρακα, προσδίδοντάς του ιδιαίτερη αισθητική και ανθεκτικότητα στο νερό, τη θερμότητα και τις φθορές.

Επιπλέον έχει ενσωματωμένη RFID τεχνολογία με αντικλεπτικές ιδιότητες, που προστατεύουν τα προσωπικά σας αντικείμενα από ηλεκτρονικά scanners.

Η συλλογή Montblanc Extreme περιλαμβάνει νέα σχέδια σε κλασικό μαύρο χρώμα, καθώς και νέες χρωματικές παραλλαγές σε βαθύ μπλε, μπλε με καφέ επένδυση, αλλά και τον πιο σπορ συνδυασμό γκρι και μαύρου δέρματος.

Πορτοφόι Montblanc Extreme by Kalfidis Jewellery

Η τσάντα Messenger της συλλογής, έχει διπλό φερμουάρ και προσφέρει άφθονο εσωτερικό χώρο, με θήκες για συσκευές τεχνολογίας και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Τσάντα Messenger Montblanc Extreme by Kalfidis Jewellery

Η συλλογή περιλαμβάνει μεγάλα και μικρά City Backpacks, με έξυπνες λύσεις αποθήκευσης για φορητούς υπολογιστές, άλλες συσκευές τεχνολογίας και αξεσουάρ γραφής, θήκες αξεσουάρ τηλεφώνου, αλλά και μικρότερα δερμάτινα είδη Montblanc Extreme, όπως πορτοφόλια και θήκες καρτών.

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο e-shop μας.