Εσείς ποιο μονόπετρο θα επιλέγατε;

Είναι το κλασικό μονόπετρο το αγαπημένο σας ή προτιμάτε κάτι διαφορετικό;

Τα πιο όμορφα κοσμήματα για μια γυναίκα είναι αυτά που συνοδεύουν τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της. Το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου είναι σίγουρα ένα από αυτά!

Τα μονόπετρα είναι τα πιο κλασικά δαχτυλίδια πρότασης γάμου ή αρραβώνα και η ιστορία τους ξεκινά τον 17ο-18ο αιώνα. Αρχικά συμβόλιζαν τον πλούτο του άντρα και τη δέσμευσή του να φροντίζει τη γυναίκα που θα παντρευτεί. Σήμερα επισφραγίζουν την υπόσχεση για αιώνια αγάπη και αφοσίωση. Το διαμάντι, άλλωστε, που κοσμεί τα μονόπετρα, είναι ο “βασιλιάς” των πολύτιμων πετρών!

Το ιδανικό δαχτυλίδι, όμως, είναι αυτό που σας εκφράζει περισσότερο και ταιριάζει στην αισθητική σας! Έτσι, πέρα από το κλασικό μονόπετρο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για τις μέλλουσες νύφες.

Επιλέξαμε κάποιες αντιπροσωπευτικές προτάσεις και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

 

 

Για τις νύφες που αγαπούν το κλασικό

Για τις νύφες που αγαπούν το κλασικό, το παραδοσιακό μονόπετρο είναι σίγουρα το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου που θα αγαπήσουν. Τα δαχτυλίδια αρραβώνων με την υπογραφή Dumonde αποτελούν μοναδικά και διαχρονικά κοσμήματα που συνδυάζουν τέλεια τη λιτότητα και την κομψότητα.

Δείτε περισσότερες προτάσεις από την Dumonde.

 

 

 

Για τις γυναίκες που αγαπούν την κομψότητα

Σας αρέσει η κομψότητα, αλλά έχετε τη διάθεση να ξεχωρίσετε επιλέγοντας κάτι
διαφορετικό από το κλασικό μονόπετρο; Tότε το μαργαριτάρι, συνώνυμο της εκλεπτυσμένης ομορφιάς, είναι μια σίγουρη επιλογή για εσάς!
Ο οίκος Utopia προτείνει δαχτυλίδια αρραβώνων με μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών που θα σας εντυπωσιάσουν.

Δείτε περισσότερες δημιουργίες με μαργαριτάρια από τον οίκο Utopia.

 

 

Για τις νύφες που αγαπούν το διαφορετικό

Δαχτυλίδια αρραβώνων, που συνδυάζουν τη φαντασία με τον ρομαντισμό, Carrera y Carrera! Ο ισπανικός οίκος, που χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο και εκκεντρικό design, μας παρουσιάζει μια ξεχωριστή σειρά κοσμημάτων για τον γάμο, σε κίτρινο, λευκό και ροζ χρυσό, με λεπτεπίλεπτες λεπτομέρειες από διαμάντια.

Ανακαλύψτε τις συλλογές Carrera y Carrera.


 

Για τις γυναίκες που αγαπούν το χρώμα

Αγαπάτε τόσο πολύ το χρώμα που δεν μπορείτε να το στερηθείτε ούτε από το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας; Μια από τις αγαπημένες μας προτάσεις είναι το δαχτυλίδι με εντυπωσιακό london blue τοπάζι και την υπογραφή του Marco Bicego! Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες παραδόσεις, οι μπλε πέτρες προστατεύουν την αγάπη του ζευγαριού για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Δείτε περισσότερες προτάσεις από τον οίκο Marco Bicego.

 

 

 

Για τις γυναίκες που αγαπούν το μοντέρνο

Θα θέλατε δαχτυλίδι αρραβώνων, αλλά τα διαμάντια και οι πολύτιμες πέτρες δεν είναι ακριβώς το στυλ σας; Οι επιλογές σας ξεχωρίζουν και θεωρείτε ότι το στυλ σας δεν «υπακούει» στις εκάστοτε τάσεις της μόδας; Οι δημιουργίες του οίκου Pesavento μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Κοσμήματα από ασήμι και ρινίσματα άνθρακα, σε ασυνήθιστα σχήματα και εντυπωσιακούς όγκους, που αντανακλούν συγχρόνως τη φινέτσα της κλασικής ιταλικής χρυσοχοΐας.

Ανακαλύψτε τις δημιουργίες με την υπογραφή Pesavento.

 

 


 

 

Για τις γυναίκες που έχουν φανταστεί το δαχτυλίδι τους

Έχετε φανταστεί το δαχτυλίδι αρραβώνων σας και θέλετε να σχεδιαστεί από το μηδέν αποκλειστικά και μόνο για εσάς; Σας παρουσιάζουμε ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι αρραβώνων με ρουμπίνι, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για φίλο πελάτη μας!

Το ρουμπίνι είναι σίγουρα ένας από τους πιο αγαπημένους πολύτιμους λίθους, που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο κόκκινο χρώμα του και δίνει στα κοσμήματα έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπηρεσία.